#TheHyperNetwork

        Social Media Marketing Agency

Hi, 
Welcome to Shelter Online - The Story of Good versus Evil - Season 1 overview 15th August ( 30 days )

Season 2 starts This 17th of September - Stay tuned!

- Shelter Missions 

      One time Missions

These Missions can only be done once, being your beginning to A New world

        Daily Peace - Evil

These Missions can be done every 24hours, providing you with Daily coins to use

          Daily Exp Missions

These Missions can be done every 24hours, providing you with a ton of Experience

- Ingame Systems

         Crafting System

Crafting System is our way to introduce a fair gameplay to everyone equally

               Third Job

3rd job requirement, Location and Skill informations based on your class

            Agency System

Shelter Online Introduces The Agency System that will help you earn quite amazing items!

       Floor 10 System

- The System starts Daily at 19:00:00

- Level 60 required - Located at city of angels

          Fishing System

Shelter online gives you a chance to fish out the best of items ingame while you are afking

          Vote System

VOTE for us Through F1 Vote button and earn your daily 4 coins, also vote through vote npc

      Guild Raid System

A System that allows you to fight The Necro Mancer Giant and Earn Water of Eight trigram

      Bosses Timetable

Heres a full guide introducing all the shelter giants ingame and their timeline 

          Coins System

Shelter offers you multiple coin system that you can collect ingame to trade for useful items

- Shelter Timeline Table /Servertime

   Shelter Battle Royale

- Starts Everyday shortly after F10
at 19:30:00

       Shelter Warzone

- Starts Everyday at 17:25:00 The npc is 

located in the city of angels

         Guild vs Guild

- Starts Every Wednesday / Thursday

and Friday at 21:00:00

          Castle Siege 

CASTLE WAR Starts Every sunday at 17:00 GMT or 20:00:00 /Servertime

The Battle of Good versus Evil

- Released on Season 2 - Time : 18:00:00
- Starts Every Monday - Wednesday - Friday

           Vikings Raid

- Released on Season 2 - Time : 16:00:00 

- Starts Every Monday - Wednesday - Friday

- Events

          Daily Events

Egg Event :  (Time '17:30:00')(End '17:45:00')

Damage : (Time '18:30:00')(End '19:00:00')

HappyHour :  (Time '19:00:10')(End '20:00:10')

            Odin's Hole

Odin's Hole happens only once Every 30 days,

at 19:00 with The Launching of a New season 

and thats one Event you shouldnt miss 

         Sinful Sunday

Happens Every Sunday

Location : F1 Turn Evil


- More Informations  

              Droprate

This is a list of basic items that you would need more informations on where to drop

           Future Update 

Currently unavailable


          Future Update

Currently unavailable



1 - Question : Why does My game freeze when i port to City of Angels?


Answer : Unfortunately this does happen from time to time according to the fact that we've updated the game graphics, added New objects that didnt exist in the game before, however it only happens at the first time you login, you simply close the game with a task manager then the second time should just work fine


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2 - Question : What does it mean to have a New Season in the game Every 30 days?


Shortcut Answer : Consider it a tv series, Every new Season you see new stuff in the game


Answer : It does mean that Every 30 days the game gives you a new interest to take care of wether its a new grade item to craft or drop, along New maps being added to the game in the following updates after a New season is released ( A New map gets added on every specific update )

with new missions / features that are related to the new season such as Season 2 shall have stuff related to ( The Age of Vikings )


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3 - Question : does the server have Mystery skill? 

Answer : No it does not

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


4 - Question : How to get Peace / Evil coins?

Answer : you can get 350x coins everyday doing your daily Missions at Valhalla ( Thor ) is the npc to talk to if you are playing the Peace Mode 
(Loki) is the npc you talk to If you are playing the Evil Mode

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


5 - Question : What are the Server rates?

Answer : This is a low-midrate server, which means you usually start slowly abit then the game gets better as you go into higher areas 
The max armors - weapons grades are G70 - G75 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


6 - Question : Can i get a picking pet without donating? 

Answer : yes you do start with one in the beginning ( The Mask Pet ) and you can get that one again with your daily Missions through Peace / Evil agents, you can also Craft the donation Pet through ( Odin Npc ) which is placed at Valhalla 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


7 - Question : Where is the Priest to reset your stats?

Answer : you can find The Priest Npc at the city of Valhalla. which you can find its teleporter in the city of angels  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


8 - Question : Where can i find the Banker?

Answer : you can find the Banker Npc at the city of Valhalla, which you can find its teleporter in the city of angels

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 - Question : How can i get my Skillbook / Arrow?

Answer : you can find the Mission Npc at The city of Valhalla, in the name of ( Shelter Mentor )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 - Question : Whats VOD Quest Requirement?

Answer : 1 each of the Element essences / 100x Essence of Undead /
or you can just buy the key for 700kk from the Npc which you is located at The city of Valhalla

I'll be making sure to add more Questions that players will be asking me through discord that dosent have a category in the Guide
The Hyper Network - is a network that will help you grow your social presence. We allow you to look and choose who you want to like/subscribe/follow/view